slideshow 1 slideshow 2 slideshow 3 slideshow 4

Jelenlegi hely

Technológiai tudásközpont kialakítása

Az alábbi kutatási részjelentés összefoglalja azt, hogy mik is a kutatásnak a főbb céljai és milyen eredményeket szeretnének elérni a vezetők. A tanulmány elején olvashatóak a konkrét mérföldkövek minden paraméterrel együtt. Kiemelten fontos - mint ahogy az a céloknál is felsorolásra került - hogy a kutatás során az egyetem együtt tudjon működni a különböző érdekeltségű partnerekkel és egyéb intézetekkel. Ez a közös munka a Klaszter a Környezettudatos Fejlesztésért nevű klaszteren belül valósul meg.

Főbb céljaink között elsősorban a kutatási teamek létrehozása, a támogatási összegek lehívása, a tényleges együttműködési megállapodások létrehozása áll, a különböző tudással és ismerettel rendelkező potenciális partnerek között.

Olyan szervezetekkel igyekszünk felvenni a kapcsolatot, akik feltehetőleg elkötelezettek a környezettudatosság irányában és szeretnék megosztani a tudásukat, valamint az elméleteket a gyakorlatba szeretnék átültetni. Keressük a partnerek személyében az innovációban jártas, a pirolízis témában érdekelt önkormányzatokat, vállalkozásokat, a befektetőket és természetesen az oktatási és kutatási intézeteket, akik mind a fejlesztésben, mind a tudásátadásban kiemelkedő szerepet töltenek be. Ők azok, akik biztosítani tudják, hogy a jövőben olyan képzett szakemberek is legyenek, akik ebben a témában már tapasztalatra tettek szert.

A klaszter indokolt volt, ezért részletesen bemutatjuk az olvasónak, mit is jelent és milyen fajtái léteznek manapság. Szemléltetjük, hogy miért is örvend akkora elismerésnek a klaszter a tudományos életben és miért van hatalmas jelentősége, mint vállalati forma. Az együttműködési forma különböző bizalmi szintje azt is jelölik, hogy éppen a fejlődés mely szakaszában van a klaszter.

A tanulmány közepétől a már meglévő klasztertagokat mutatjuk be részletesen, kitérve arra, hogy mely területen várható az együttműködés. Ezek után következnek a potenciális partnerek, akiket személyesen keresünk fel az együttműködési megállapodás létrehozása miatt.

magyar

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer